onsdag, februari 29, 2012

Våren känns


Nu sträcker man sig efter mer pastelliga färger. Gårdagens och dagens make.
Ansikte båda dagarna:
Tikei´s Mineralfoundation N2
Tikei´s Mineral Veil Glow
Bronzer från Elf
Rouge MAC´s Gentle
Mascara Wet n wild
Isadoras Glossy Eyeliner Black

Ögonen:
Gårdagens. Jag har använt Pashions Palett med gröna skuggor. Wet n Wild s kajal i charcole väldigt tunt runt ögonen.
Dagens. Också här Pashionpaletten med en rosaorange färg längst ut i ögonvrån.
Highlighter inne i ögonvrån och uppe vid ögonbrynet är från Benefits 10. Ett rouge med en bronzer och en highlighter. Idag har highlightern fått spela en roll på mina ögon istället för kinder.




fredag, februari 24, 2012

For the Brave?


Fräcka läppar har vi ju sett en del av. Antingen man gör själv eller köper sånt här kit som funkar som faketatuering. Jag som gillar att testa gjorde egna. Varför köpa när det är så enkelt att fixa själv? Läppstiftet är Crust från Make up Store. Isadoras Zinfandel i fläckarna och fläckarna är gjorda med Isadoras Glossy eyeliner. Detta är en snäll version, det är ju betydligt fräckare och snyggare med lite djärvare färger.

tisdag, februari 21, 2012

Svart eyeliner


Ibland räcker det med en eyeliner som är lite bredare. Isadoras Glossy Eyeliner Waterproof är fortfarande favorit.

torsdag, februari 02, 2012

Eyeko Fat Eye Stick

Denna krämiga ögonskugga i pennform kom med Glossybox. Jag fick färgen Chocolate Brown. Denna penna kan man använda som kajal eller använda över hela ögonlocket för att få en metallisk eller glossy look. Jag gillar denna glossiga look på ögonlocken. Fat Eye Stick är lättarbetad och bra pigmenterad. Inga som helst svårigheter att få dit på locken och går att sudda övergången lätt. Men..det finns ett aber...jag har inte ögonlock som får till detta speciellt bra med ögonpennor som är lite feta i konsistensen.. Med det menar jag att det håller inte särskilt länge på mig utan creasar ganska fort. För fort. Jag fick för mig att testa denna penna idag runt kl 15.00. Jag grundade med en primer då jag redan var skeptisk till hållbarheten ( och det står också att för längre hållbarhet så ska man grunda med primer och sedan antingen ha en ögonskugga i puderform över, eller pudra). Såfort jag tog ett kort vilket jag gjorde direkt efter sminkningen, så pudrade jag över skuggan för att den skulle få ett hållbarare resultat. Vid ca kl 19 var det ett faktum, den har creasat ganska rejält. Jag har pudrat en gång till i eftermiddag, men det är bara så att den lägger sig i vecken på ögonlocket alldeles för lätt. Jag kommer givetvis testa den mer. Bland annat med en ögonskugga över för att få fram pigmenteringen mer. Men jag tror inte att detta kommer att vara en superbra skugga till mina ögon hur eller hur.
Eyeko Fat Eye stick finns i sex olika färger och har nyss landat i Sverige. Den kostar ca 139kr. Just nu i dagsläget vet jag inte någon svensk webbutik som säljer denna men den finns bland annat på Asos.com eller Eyeko.com .


 
Den är skruvbar i botten så man kan få fram mer produkt



















Snygg glossig färg

Som efter 3 timmar inte finns kvar...

Allice.se

En ganska nystartad webbutik med smink måste jag ju tipsa om  Allice.se.
Har tänkt att göra det ett bra tag men så glöms det bort. Gå gärna in och kolla, bra priser på smink har de.
Ett nagellack som jag suktat efter ett bra tag är Bad Romance från Deborah Lippman..ahh need I say more!!
Hos Wysteriia finns ytterligare ett Deborah Lippmann lack, Superstar. In och kolla!
I min glossybox fanns ett nagellack från Deborah Lippmann i färgen Razzle Dazzle. Jag har inte testat det än men ska ..mycket snart!

Glossybox nr 2

Då var det dax för Glossybox nr 2...:)

Denna gång ett rosa paket, lika fint inslaget som förra. En fröjd för ögat bara det.

..och så innehållet...